Altınordu'nun gol sıkıntısı

Güncelleme Tarihi:

Altınordunun gol sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 13:54

PTT 1’inci Lig’de 16’ncı haftanın kapanış maçında evinde Adana Demirspor’la 0-0 berabere kalan Altınordu, şirketleşme yoluna gittiği 2012-13 sezonundan bu yana gol yollarındaki en kısır dönemini yaşıyor.

Haberin Devamı

Oynadığı 16 maçta 14 kez rakip fileleri sarsabilen ve en az gol atan ikinci takım olan kırmızı lacivertliler, maç başı 1 gol ortalamasının bile gerisinde kaldı. Son 5 haftada Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ve Adana Demir’le 0-0 berabere kalan Altınordu, Yeni Malatyaspor’a 1-0, Erciyesspor’a ise 4-1 kaybetti. Altınordu, bu periyotta kalesinde 5 gol görüp, sadece 1 kez gol sevinci yaşadı.

Altınordu, 8 karşılaşmada topu 3 direk arasından geçiremedi. Son galibiyetini 11. haftada evinde Denizlispor’u 2-0 yenerek alan Altınordu, son 5 hafta 12 puan kaybederek 5. sıradan 12’nci basamağa geriledi. İlk 2 ile arasındaki puan farkı 1’den 5’e yükselen kırmızı lacivertliler, şu anda play off barajının 3 puan gerisinde bulunuyor.

Gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı çözeceklerine inandığını belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bu ligde her puan önemli. Karşıyaka derbisiyle birlikte ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Devre arasında eksiklerimizi kapatacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!