Altınordu bütçeyi zorlamadı

Güncelleme Tarihi:

Altınordu bütçeyi zorlamadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 16:53

PTT 1’inci Lig’de Altınordu ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri oldu. Kadrosunda yabancı oyuncu barındırmayan ve altyapı ağırlıklı bir ekiple mücadele eden kırmızı lacivertliler, sezona başladığı kadrodan 3 isimle vedalaşırken, sadece 1 takviye yaptı.

Haberin Devamı

Altınordu Halil İbrahim ve Gökhan Yılmaz, Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor’a transfer oldu. Kadrodan elenen Yıldıray Koçal ise Keçiörengücü ile anlaştı. Altınordu, tek transferini Şanlıurfaspor’dan Ahmet Arı’yı alarak yaptı.

Altınordu’nun listesinde yer alan gurbetçi bir oyuncu ile Adanasporlu Cem Özdemir’in transferleri bütçe engeline takıldı. Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Devre arasında direkt oynayacak futbolcu bulmak zordu. İstediğimiz isimler için kulüpleri yüksek bonservis ücretleri talep ettiler. Bütçeyi aşmadık. Mevcut kadromuza güveniyoruz" dedi.

Son haftalarda altyapıdan Alim, Kerim, Fatih gibi isimleri kadroya dahil eden teknik heyetin umudu gençler oldu. Bu arada Beşiktaş’ın talip olduğu Çağlar’ın transferi sezon sonuna kaldı.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!