Altın Badem’de Sunal gecesi

Güncelleme Tarihi:

Altın Badem’de Sunal gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2011 00:00

Datça’da 6’ncı kez düzenlenen Altın Badem Sinema ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde, Türk sinemasının güldürü ustası Kemal Sunal anıldı.

Haberin Devamı

Amfitiyatro’da ki geceye merhum sanatçının eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, Erol Günaydın, Gani Müjde, Umur Bugay, sanatçı dostları ve 2 bine yakın izleyici katıldı. Kahkaha ve hüznün buluştuğu gecede zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Sunuculuğunu Perihan Savaş’ın yaptığı gecede Rafet El Roman da şarkılarıyla amfitiyatroyu dolduranlara güzel bir gece yaşattı.

Gül Sunal, ölümünden 11 yıl sonra Kemal Sunal’ın böyle bir festivalde anılıyor olmasının gurur verici olduğunu belirterek, “Bu organizasyonlarla Kemal’in hiçbir zaman ölmeyeceğini daha yakından görüyorum” dedi. Oğlu Ali Sunal ise babasının bu kadar çok seviliyor olmasındaki sırrın, onun samimiyetinde gizli olduğunu vurguladığı konuşmasını, Melih Kibar’ın Kemal Sunal Belgeseli için hazırladığı müziğe, Sezen Aksu’nun yazdığı şarkı sözlerini okuyarak tamamladı. Konuşmaların ardından CHP’li Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, gecenin anısına Kemal Sunal’ın adına hazırlanan ödülü eşi Gül Sunal’a verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!