Altay'a son nefeste 6 transfer

Güncelleme Tarihi:

Altaya son nefeste 6 transfer
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 01:00

ALTAY'da yönetim transferin son gününde yaptığı 6 takviye ile az da olsa taraftarın ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Eski oyuncuları İsa ve Göksel'e olan borçlardan kaynaklanan transfer yasağını geç de olsa kaldıran siyah beyazlılar, Ferit Cömert, Bilal Turgut, Emrah Çelik ve Gökhan Çakır'ın ardından son günde 6 ismi kadroya dahil etti. Forveti Fenerbahçe'den Aziz Ceylan, Boluspor'dan Ahmet Kulabaş ve Göztepe'den Kubilay Baktır'la, savunmayı Aydınspor 1923'ten Hayrullah Çelik'le, orta sahayı Karşıyaka'dan Fatih Üsküplü ile kaleyi ise Adanaspor'dan Evren Özyiğit'le güçlendiren Altay, Göztepeli kaleci Doğancan Demirci'nin transferinden yetiştirme bedeli nedeniyle son anda vazgeçti.

Başkan Aslan Savaşan, gelirleri olmamasına rağmen transfer yasağını kaldırdıklarını, vergi borçlarını ödediklerini, kulübün kendi dönemlerine ait personel borcu bulunmadığını ifade ederek, "Özverili çalıştık. Kimseye 1 kuruş borcumuz yok. Artık başarı teknik heyetin elinde. Bu sıkıntılı süreçten kurtulup tehlikeli bölgeden uzaklaşacağımıza inancımız tam" dedi.
Yeni transferlerden Hayrullah, Kubilay ve Fatih'in boş mukaveleye imza attığı öğrenildi. Yönetimin ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yaptığını söyleyen teknik direktör Serhat Güller, "Evren, Aziz ve Ahmet tanıdığım oyuncular. Tüm transferlerin faydalı olacağına inanıyorum. Pazarspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız" diye konuştu.

KAPSAL SESLERİ
Altaylı taraftarların takımın başında görmek istediği Reha Kapsal'ın son dönemde belirli aralıklarla Gaziemir Tesisleri'ni ziyaret ettiği öğrenildi. Zaman zaman antrenmanları takip eden Kapsal'ın teknik direktör Serhat Güller ile arkadaş olduğu, ziyaretlerin bu çerçevede gerçekleştiği ifade edildi. Yönetimin, art arda gelen başarısız sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Serhat Güller'e bir süre daha şans vermeyi düşündüğü, taraftarların ise muhtemel bir kan değişikliği halinde takımın başında Kapsal'ı görmek istediği öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!