Altay-Horoz pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Altay-Horoz pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 00:00

İlk yarıda bekleneni veremeyen Süleyman’ın Denizlispor'a dönmesine sıcak bakan siyah-beyazlılar, yeşil-siyahlı ekipten Cenk veya Bulut'u almak istiyor.

AKDENİZ Cup'taki üç maçını da kazanarak Antalya kampının ilk etabını moralli tamamlayan Altay, kaleci Süleyman'ı Denizlispor'a geri gönderip yeşil-siyahlı kulüpten Cenk veya Bulut'u almayı düşünüyor. ’’Süleyman'ın bizden ayrılış şartlarıyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor’’ diyen Başkan Nafiz Zorlu, ’’Denizli Başkanı Ali İpek'le yaptığımız görüşmede, Süleyman'ın yerine Bulut veya Cenk'i vermeleri konusunu detaya girmeden konuştuk. Bulut da, Cenk de bizim için kabul edilebilir kaleciler. İstanbul BŞB'li M.Ali veya Kasımpaşalı Ziya gibi kalecilerin maliyetleri çok yüksek olur’’ dedi. Altay, Eskişehir'den ayrılan Cenk'e ise soğuk bakıyor.

Bir süredir denedikleri gurbetçi sol bek Erkan konusunda teknik kadronun olumlu rapor verdiğini vurgulayan Zorlu, ’’Bunun dışındaki transfer olayları, Antalya'daki ortamdan çıkacak fırsatlar çerçevesinde gelişebilir’’ diye konuştu. Teknik kadro bazı futbolculara yılbaşını evlerinde geçirmeleri için izin verdi. Takım, 1 Ocak akşamı yeniden toplanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!