Altay cezaları erteledi

Güncelleme Tarihi:

Altay cezaları erteledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 01:17

SPOR Toto 2"nci Lig Kırmızı Grup'ta kümede şansını zora sokan Altay'da bazı futbolcuları kadro dışı bırakıp tüm ekibe ağır para cezası vermeye hazırlanan yönetimin bu kararı ertelediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ligde 19 maçtır galip gelemeyen ve son sıraya demir atan siyah beyazlı ekipte, özellikle tecrübeli isimlerin sorumluluk almadığını düşünen yönetim, teknik heyetten bu konuda rapor istedi. Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın, "Matematiksel olarak şansımız sürüyor, bu aşamada her oyuncuya ihtiyacım var" yanıtı üzerine yönetimin, pazar günü Atatürk Stadı'nda seyircisiz oynanacak İnegölspor maçının sonucuna göre hareket etme kararı aldığı bildirildi. Küme düşmenin kesinleşmesi durumunda, Altay'ın son haftalarda altyapıdaki gençlerle yola devam edeceği ileri sürüldü.

SALDIRGANLAR SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİLDİ
Altay yönetimi, Kahramanmaraşspor deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilginin ardından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nin camlarını kıran saldırganların cezalandırılması için Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. Polisin yüzleri maskeli olan saldırganları parmak izlerinden araştırdığı, kulübün kırılan camlar için 7000 TL zarara uğradığı bildirildi. Bu arada olay sırasında genç sol bek Yiğit'in arabasında meydana gelen 3000 TL'lik hasarı yönetimin üstleneceği bildirildi.

HENTBOLDA HEDEF ÜST LİG
Kadınlar Hentbol 2'nci Ligi'nde play off'a yükselen Altay, yarın başlayacak dörtlü finaller sonunda ya şampiyonluk kupasını kaldırıp ya da ikinci olarak 1'inci Lig'e yükselmeye çalışacak. Alanya Atatürk Spor Salonu'nda 4 gün sürecek turnuvada siyah beyazlılar, iyi sonuç alacaklarını söylediler. Altay, yarın saat 19.00'da Yalıkavakspor, cuma günü saat 17.00'de Artsam Koleji, pazar günü ise aynı saatte Metropolspor'la karşılaşacak. Karşılaşmalar Çay TV'den naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!