Akhisar'dan mutlu pazarlar: 3-0

Güncelleme Tarihi:

Akhisardan mutlu pazarlar: 3-0
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 10:58

SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yenerek taraftarlarına mutlu bir pazar yaşattı.

Haberin Devamı

GEKAS'LA MERTER KADRO DIŞI
AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, Trabzonspor maçından sonra kadro dışı bıraktığı Yunan Golcü Theofanis Gekas'ın yanı sıra son haftalarda ismi sıkça transfer haberlerine konu olan Merter'i de Gaziantepspor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı.

3 DEĞİŞİKLİK

Roberto Carlos, önceki hafta Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan 11'de üç değişiklik yaptı. Kaleyi iyileşen Oğuz Dağlaroğlu'na teslim edip Emrah'ı yedeğe çeken Brezilyalı teknik adam, İsmail ve Zokora'yı da kulübede oturtup, bu oyuncuların yerine Orhan ve Vaz Te'yi sahaya sürdü.

MAÇI 2500 KİŞİ İZLEDİ
Karşılaşmaya ilgi beklenenin altındaydı. Akhisar Belediyesporlu yaklaşık 2500 futbolsever, tribünlerdeki yerini alırken Gaziantepspor'a da 50 kadar taraftarı destek verdi.

Haberin Devamı

6'ncı dakikada LuaLua'nın pasında topla buluşan Vaz Te'nin sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Karcemarskas'ta kaldı.
15'inci dakikada Sol kanattan LuaLua'nın ceza sahasına yaptığı ortada kaleci Karcemarskas ile Vranje çarpışınca top Akhisar Belediyesporlu Vaz Te'nin önünde kaldı. Vaz Te meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-0.
25'inci dakikada Gaziantepspor'un kazandığı serbest vuruşu Muhammmet Demir kullandı. Şutunda iyi yer tutan kaleci Oğuz gole izin vermedi.
29'uncu dakikada Chibuke'nin kafayla indirdiği topu kontrol eden Muhammed Demir'in aşırtma vuruşunda kaleci Oğuz'u geçen top üst direkten oyun sahasına döndü. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
55'inci dakikada Gaziantepsporlu Emre'nin ortasında Mustafa altıpas üzerinden çok sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Oğuz'da kaldı.
58'inci dakikada konuk takımın kazandığı frikikte Muhammet yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Kaleci Oğuz'un güçlükle çeldiği topu önünde bulan Erdem tamamladı. Kaleci Oğuz ikinci vuruşta da gole izin vermedi.
70'inci dakikada Sağ kanattan bindiren Tolga'nın kale çizgisine paralel ortasında penaltı noktası üzerinde yükselen Vaz Te kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0.
72'nci dakikada Bilal'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Vaz Te kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı.
88'inci dakikada Custodio'nun sağ kanattan arka direğe havalandırdığı topu Vaz Te kafayla Bilal'in önüne indirdi. Kale ağzındaki Bilal'e sadece dokunmak kaldı: 3-0.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!