AK Parti İzmir’de yarış olacak gibi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İzmir’de yarış olacak gibi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2011 00:00

AK Parti İzmir’de kongre sürecine girilirken, ilçe başkanlarının tümü yeniden aday olurken, rakipleri de yoğun çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın, “Partinin birlik ve beraberliği açısından tek listeyle seçim önemli, ilçenizde bunu sağlayın” demesine karşın her ilçede şimdiden birden çok aday var.

Bayraklı İlçe Başkanı İsmail Sarı’ya İpek Özgür, Erdal Seyitler; Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’a Şeref Balbay, Yahya Yıldız, Dursun Çetin; Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt’a Mehmet Karal, Yücel Demir, Emine Çetin, Mustafa Aras; Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü’ye Abdurrahman Tosun, Yalçın Kocabıyık; Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Akdağ’a Mustafa Hacıoğlu, Erkan Özseçkin; Çiğli İlçe Başkanı Funda Özçoban’a Sıddık Soysal; Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’a ise Hüseyin Uzun’un rakip çıkacağı öğrenildi.

Sürekli: Göreve hazırım

Görevee aday olacak Akay’ın karşısına da Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kerem Ali Sürekli’nin adı geçiyor. Sürekli, “Akay başarılı bir il başkanı. Ancak partimin bana ihtiyaç duyduğu her noktada görev alırım” sözleriyle adaylığını örgüt ve genel merkezin destek koşuluna bağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!