Ağaçlar tehlike saçıyor

Güncelleme Tarihi:

Ağaçlar tehlike saçıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

İNCİRALTI'nda rüzgarlı havalarda 100 yıllık ağaçların dalları evlerin üzerine ve yola düşüp tehlike yaratıyor. Geçen haftaki fırtınada da 2 ağacın yola devrilmesi mahalle sakinlerini tedirgin etti. Gece boyunca itfaiyeciler ağaçların yarattığı tehlikeye karşı nöbet bekledi.

Fırtınalı gecelerde mahalle sakinlerinin huzursuz olduğunu belirten İnciraltı Muhtarı Feridun Önkol, ‘‘Bugüne kadar ciddi kaza yaşamadık. Şans eseri ağaçlar ya yola, ya da evlerin yanına düşüyor. Geceleri rahat uyuyamıyoruz. Ağaçların çoğu çürümüş. Budanmasını istiyoruz'' dedi.

Pazaryeri hizmete girdi

SORUNLARI bitmeyen Çiğli EVKA-5 sakinlerinin pazaryeri hayali gerçekleşti. Altyapı sorununun üstesinden gelemeyen Çiğli Belediyesi, 6.5 dönümlük alana pazaryeri temeli attı. Yeni yerleşime açılan EVKA-5'in sorunlarının farkında olduğunu belirten Başkan Tevfik Alyanak, ‘‘Yavaş yavaş tüm sorunları çözeceğiz. Vatandaşlar yoğun olarak pazaryeri istiyordu. Altyapı sorununu ikinci planda ele alacağız. Nisan ayında tüm imkanlarımızı kullanarak sorunu çözeceğiz'' dedi.

Otobüsler mis gibi

ESHOT otobüsleri her gün yıkanıyor, ardından özel parfümlü deterjanla siliniyor. günboyu güzel kokuyor. Otobüslerin koltuklarına ve sırtlarına yazılan yazılar da özel maddeyle siliniyor, iz kalmıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!