Aga meydan okudu

Güncelleme Tarihi:

Aga meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2012 00:00

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Final-Four’a yükselen ilk Türk erkek takımı olarak hem İzmir’i hem de ülkemizi gururlandıran Arkasspor’un Kolombiyalı yıldızı Liberman Agamez, Polonya’da cumartesi günü başlayacak zorlu mücadele öncesi rakiplerine meydan okudu.

Haberin Devamı

“İlk karşılaşmada ev sahibi PGE Skra’yı eleyip finale çıkacağız” diyen 27 yaşındaki yıldız, “Final-Four’da birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşacağız ama şampiyonlukta her takım kadar iddialıyız” şeklinde konuştu.

2009-10’da Panathinaikos formasıyla CEV Cup’ın, geçen sezon da Arkas’ta Challenge Cup’ın en değerli oyuncusu seçilen Agamez, “Pek çok arkadaşım gibi ben de ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde finallere çıkacağım. Bu noktaya takım oyunuyla geldik. Aynı başarıyı Final-Four’da da tekrarlayacağız” dedi. İki sezondur Arkas’ta forma giyen yıldız oyuncu, L.Novorsibisk’yi eledikleri maçta 38 sayıyla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı. ? Ergin KARATAŞ, (DHA)

PGE Skra çetin ceviz

ARKAS’ın cumartesi günü karşılaşacağı ev sahibi PGE Skra, son 7 yılın Polonya şampiyonu. Ateşli taraftarlarıyla tanınan, Şampiyonlar Ligi’nde iki kez üçüncülüğü elde eden ekibin kadrosunda 2009’da Avrupa Şampiyonu, geçen yıl ise üçüncü olan Polonya Milli Takımı’ndan Kurek başta olmak üzere 6 oyuncunun yanı sıra ünlü İspanyol pasör  Falasca da forma giyiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!