Adalet divanı yargıcı İzmir Barosu'nda

Güncelleme Tarihi:

Adalet divanı yargıcı İzmir Barosunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 01:12

AVRUPA Adalet Divanı'nda görev yaptıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde AB Hukuku eğitimi veren Prof. Dr. Vilenas Vadapalas, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı


Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı, aynı zamanda Avrupa Hukuk Fakülteleri (ELFA) Başkanı ve İktisadi Kalkınma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu ile Lüksemburg'daki Avrupa Adalet Divanı'nda 9 yıl görev yaptıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde AB Hukuku ve Rekabet Hukuku dersleri veren Prof. Dr.Vilenas Vadapalas ile Litvanya Sayıştay Üyesi olan eşi Ritta Vadapalas, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özcan ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar dileyen Yeditepe Üniversitesi heyeti, 12 yıldır Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çıkarttıkları hukuk yayınlarını takdim etti. Dekan Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Yeditepe Üniversitesi olarak İzmir Barosu ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

"HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNUYORUZ"

Ziyaretten dolayı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu ve Prof.Dr. Vilenas Vadapalas'a teşekkür eden İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler ve üniversitelerle işbirliğine açık olduklarını, Türkiye'de hukukun üstünlüğüne sahip çıkmak için görev ve sorumluluk üstlendiklerini belirterek çağdaş, demokrat, özgürlükçü bir ülke için mücadele edeceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!