99 böyle geçti

Güncelleme Tarihi:

99 böyle geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

İyi ki, Hürriyet EGE var

Hastaneden makama

Geçirdiği kriz sonrası beş kez kalbi duran Davutlar Belediye Başkanı Adem Tuna, hastanede ameliyata girerken adaylığını açıkladı. Tuna seçimden yeniden zaferle çıktı.

Dünya bin yılı geride bırakmaya hazırlanıyor. Dünyanın gözdesi Ege 1999'a da damgasını vurdu ve Hürriyet EGE, bölgenin yine sesi oldu

TÜRKİYE'nin dünyaya açılan kapısı Ege, 20. yüzyılın son yılında da iz bıraktı. Bu yılda ekonomiden sanata, politikadan sosyal yaşama pekçok olay Hürriyet EGE'nin 8 ilde 200'e yakın muhabirinin çalışmasıyla okurlarına en doğru ve seri şekilde ulaştırıldı.

YOLSUZLUKLAR, haksızlıklar, politik kadrolaşmalar gizli kalmadı. Kazada ölen polisin ailesine ödenecek tazminatı, diğer polisin ailesinden isteyen İçişleri Bakanlığı'nın ayıbı, Hürriyet EGE'yle son buldu.

KARŞIYAKA'da eğitim gördükleri binadan atılmak istenilen ortopedik özürlüler, Hürriyet EGE'’yle kurtuldu. Muğla'da 239 günü raporlu geçiren Çocuk Yuvası Müdürü’nün saltanatı da son buldu. Ege'nin iki yakasında filizlenen dostluk Hürriyet EGE’de yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!