7 ayda 1543 gebeye eğitim

Güncelleme Tarihi:

7 ayda 1543 gebeye eğitim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 10:53

İZMİR Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde Kültürpark Rotary Kulubü'nün katkılarıyla 2015 Ekim ayında açılan Gebe Okulu'nda 7 ayda 1543 gebeye eğitim verildi.

Haberin Devamı


Eğitimlerini tamamlayan anne adaylarına hastanede sertifika töreni düzendi. Törene hastane idarecileri, Kültürpark Rotary Kulubü Üyeleri, eğitim alan anne adayları ve çok sayıda hastane çalışanı katıldı. Açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esma Çelik, "Gebe Okulu'nda günde 15 gebeye eğitim vermeyi hedeflemekteyiz. Okulumuzda gebelik sürecinde yaşanan değişiklikler, bebek bakımı, anne sütünün önemi ve doğru emzirme teknikleri konularında verdiğimiz eğitimler ile anneleri bilinçlendirmek istiyoruz. Ayrıca hastanemizde çalışan anne adayları için de 3 günlük bir eğitim gerçekleştirdik. Oldukça verimli bir eğitim programı oldu. Katkıları için Kültürpark Rotary Kulubü'ne ve eğitimleri veren Mehtap Er'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
Kültürpark Rotary Kulübü Başkanı Dr. Nalan Kolcuoğlu da "Elele verip bu projeyi gerçekleştirmemize yardımcı olduğunuz ve bu imkânı bize yarattığınız için tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Bu proje bizim içinde çok anlamlı. Hastanede kurduğumuz birliktelik ile gebelere eğitim verdik. Anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerini büyütecekler. Bundan sonra da elele projelerimizi birlikte sürdüreceğiz. Çok daha fazla çocuğa ve anneye hizmet vereceğiz" dedi.
Düzenlenen program sonunda, Gebe Okulu'nda ilk eğitim alan 27 gebeye sertifikaları takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!