50 yazardan 1 roman

Güncelleme Tarihi:

50 yazardan 1 roman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2014 01:12

TÜRKİYE’de ilk kez 50 yazar bir araya gelerek bir aşk romanı yazdı. “Sensiz Ölümdür Aşk” adlı roman, “Herkes Biraz Yazar” ismiyle kurulan, çoğunluğu İzmirli bir yazar grubu tarafından hazırlandı.

Haberin Devamı

Proje 2011 yılında, yazar ve Sabah Gazetesi - Egeli Sabah Yazı İşleri Müdürü Gökmen Küçüktaşdemir’in, çok yazarlı interaktif bir kitap yazma fikriyle başladı. Fikrin çıkış amacı bir araya gelecek yazarların yazdığı kitaptan elde edilecek gelirin eğitime bağışlanmasıydı.

Şarkı ve klibi olan ilk kitap

“Sensiz Ölümdür Aşk” Türkiye’de, 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olmasının yanında, aynı zamanda şarkısı ve klibi olan da ilk kitap.
İnteraktif roman, zaman içinde yazar ekibinin içine müzisyen Hakan Asılkefeli’nin katılmasıyla bugünkü şekline ulaştı. Projenin kitap ve albüm satışından elde edilecek gelirin Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanması planlanıyor.

Yazarlar farklı mesleklerden

14 Şubat’ta ilk bölümü piyasaya çıkacak olan kitap ve müzik albümü için, o gün İstanbul’da bir lansman düzenlenecek.14 Şubat gecesi ise, Sevgililer Günü konseptine uygun parti düzenlenecek.
Yazar grubunun içinde; gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, organizasyon şirketi sahibi, Pr ajansı çalışanı, oyuncu, psikolog ve doktor gibi farklı meslek gruplarına sahip insanların bulunduğu bu projenin ses getirmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!