Efes Partizan'ı ağırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Efes Partizanı ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 00:00

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 2011-12 sezonu C Grubu birinci tur altıncı hafta karşılaşmasında Sırbistan'ın Partizan takımı ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma 20.00'de başlayacak.

Haberin Devamı

Avrupa Arenası'nda 441. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa Kupaları'nda oynadığı 440 karşılaşmada 262 galibiyet ve 178 yenilgi aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı ULEB Avrupa Ligi'nde ise 193. maçına çıkacak olan Lacivert beyazlılar, bu kupada bugüne kadar oynadığı 192 karşılaşmada 105 galibiyet ve 87 yenilgi aldı.

THY Avrupa Ligi'nin beşinci haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'e deplasmanda 104-84 mağlup olurken; Partizan ise Emporio Armani Milan'ı deplasmanda 69-65 mağlup etmişti. Anadolu Efes iki galibiyet ve üç mağlubiyet ile C Grubu'nda beşinci; üç galibiyet ve iki mağlubiyeti bulunan Partizan üçüncü sırada yer alıyor.

Anadolu Efes ve Partizan bugüne kadar birbirleri ile 15 kez karşılaşırken; Anadolu Efes bu karşılaşmaların sekizinden galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'te sakatlığı devam eden Kerem Gönlüm ve Tarence Kinsey karşılaşmada forma giyemeyecek.

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonda maçların yarısını tamamladıklarını belirterek artık kritik noktalara geldiklerini söyledi.

Özerhun sözlertine şöyle devam etti:

"Avrupa Ligi'nde ilk beş maç sonunda beklemediğimiz yenilgiler aldık. Artık kritik eşiğe geliyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Ligin ilk maçında deplasmanda mağlup ettiğimiz Partizan'ı bu kez evimizde yenmek istiyoruz. Bu maçı Top 16'ya mümkün olan en üst sıradan çıkabilmemiz için gerekli serinin ilk karşılaşması olarak değerlendiriyoruz. Ayrıca altıncı adamımız olan seyircimizi de Partizan karşısında bizi desteklemeye davet ediyorum..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!