Edirne Valisi Şahin: "Benim İçin Edirne’den Ayrılış, Gurbete Gidiş Gibi Olacaktır"

Güncelleme Tarihi:

Edirne Valisi Şahin: Benim İçin Edirne’den Ayrılış, Gurbete Gidiş Gibi Olacaktır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 18:15

25 ARALIK'TA GÖREV SÜRESİ DOLACAK OLAN VALİ ŞAHİN, VEDA KONUŞMASI YAPTI

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Benim için Edirne’den ayrılış, gurbete gidiş gibi olacaktır" dedi.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 2016 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı İl Genel Meclisi toplantısına katıldı. 25 Aralık’ta görev süresi dolacak olan Vali Şahin, veda konuşması yaparak, Edirne’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.
Vali Şahin, "Sizlerle 19’uncu konuşmamı yapıyorum. Bu konuşma aynı zamanda bu salona elveda deme zamanının geldiğini gösteriyor. Bir anlamda vedalar sevinçtir, hüzündür, acıklıdır. Benim için Edirne’den ayrılış gurbete gidiş gibi olacaktır. Ben kendi memleketimde, doğduğum yerlerde yaşasam bile kendimi gurbette sayacağım. Yalova ve Giresun’da da görev yaptım ancak Edirne’deki valiliğim biraz farklı oldu. Vicdanen müsterih olarak Edirne’den ayrılmak benim için güzel bir olay. Bana fahri hemşehrilik belgesini vermeniz bana olan teveccühün bir göstergesidir. Her şey bir sonla mukadderdir. Ben bu görevimi layıkıyla yaptım demek önemlidir, kendisini insanların hizmetinde tutabilmek önemlidir. Hep size söylüyorum T harfini unutmayın, yani talep ve takip etmeyi unutmayın. Halkın içinde olmadan idarecilik olmaz. Halk deyip geçmeyin. Ben bugün bütçe kararnamesinin onaylandığı bir günde karşılıklı hasbihalde bulunalım diye buradayım. Burada 20. ayımı dolduruyorum ve elveda Edirne diyeceğim. Edirne’yi geç öğrendim ancak hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun" dedi.
İl Genel Meclisinde duygu dolu bir veda konuşması yapan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Meclis üyeleri tarafından ayakta alkışlandı. Vali Şahin, konuşmasının ardından İl Genel Meclisi üyeleri ile tek tek vedalaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!