Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Altınla Ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Altınla Ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 12:33

vali dursun ali şahin, kentte yaşanan suriyeli sığınmacı krizinde başarı gösteren kolluk güçlerini altın ve başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Kamuran Ersan’ı ödüllendirdi.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, göreve başladığı ilk günden bu yana başarıyı ödüllendiriyor. Vali Şahin, kentin asayişinde gösterdikleri titiz çalışma, Suriyeli sığınmacıların Avrupa’ya gitmek amacıyla Edirne’ye gelmelerindeki üstün gayret ve başarıdan dolayı Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Kamuran Ersan’ı tam altın ve başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Bu güzel şehirde göreve başladığım ilk günlerde başarıyı ödüllendireceğimi söylemiştim. Bugüne kadar da bu sözümü tuttuğuma inanıyorum. Edirne’nin bir sınır ili olmasına rağmen, Türkiye’nin en huzurlu illerinden biri olması, asayiş olaylarının düşük olması ve geçtiğimiz aylarda şehrimize gelen Suriyeli sığınmacılar konusunda 10 gün boyunca sabırla ve insanüstü bir gayretle çalışan Emniyet ve Jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Tabi burada görev yapan tüm arkadaşlarımızı tek tek ödüllendirmemiz mümkün değil. Onların nezdinde Emniyet Müdürümüzü ve Jandarma Komutanımızı tebrik ediyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!