Edirne kitap fuarı ünlü yazarları ağırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Edirne kitap fuarı ünlü yazarları ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 12:19

Edirne kitap fuarı ünlü yazarları ağırlayacak

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 4. Kitap Fuarı hafta sonun da birbirinden değerli yazarları ağırlayacak.
Behzat Ç’nin yazarı Emrah Serbest 15 Ekim Cumartesi günü, Prof. Dr. Emre Kongar ise 16 Ekim Günü, Edirneliler ile buluşacak. Kaleme aldığı biyografik eserleri ve romanlarıyla Türkiye’nin en çok çok okunan yazarlardan biri olan ve birçok ödül kazanmaya hak kazanan Ayşe Kulin’de 15 Ekim Cumartesi Günü fuarda yer alacak.
Ekmeçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda 7 Ekim Cuma Günü kapılarını kitapseverlere açan Edirne 4. Kitap Fuarı, her tür düşünce ve akıma sahip yazarları buluşturmaya devam ediyor.
Erken Kaybedenler, Müptezeller, Hikayem Paramparça, Her Temas İz Bırakır, Son Hafriyat, Deliduman isimli kitaplar ile Behzat Ç. Dizinin senaristi Emrah Serbest, bu yıl ilk defa Edirneliler ile buluşacak. Serbes, 15 Ekim 2016 Cumartesi Günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasında Edirne 4. Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyecek. Geçen yıl katıldığı Edirne Kitap Fuarı’nda en çok ilgi gören yazarlardan biri olan İsmail Saymaz, bu yılda kitap fuarında yerini alacak.
15 Ekim 2016 Cumartesi Günü; gazeteci- yazar Fehmi Taştekin, İsmail Saymaz, Ergun Poyraz, Güldal Mumcu, Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş, Aydın Ilgaz, Nilgün Ilgaz, Hüseyin Yurttaş, Murat Aksoy, D. Ali Gültekin, Savaş Ünlü, Gül Ersoy, Okay Tiryakioğlu, Birsen Ekim Özen, Nurgül Ateş, Fatih Erdoğan, Semih Bulgur, Aybike Bal, Ergun Poyraz, Yasemin Özbe, Ataol Behramoğlu, Onur Behramoğlu, R. İhsan Eliaçık, Eren Erdem, Özcan Aygün, Güngör Mazlum, Işık Öğütçü, Prof. Dr. Rıdvan Canım, Yrd. Doç. Dr. Levent Doğan, Nilüfer Gökçe, Ayhan Tunca, Orhan Karaveli, Mehmet Ali Çelebi, Levent Öztürk, Öznur Yıldırım, Mehmet Güler gibi edebiyatın en önemli isimleri hayranlarına kitaplarını imzalayacak.
16 Ekim 2016 Pazar Günü; Prof. Dr. Emre Kongar, Aydın Ilgaz, Nilgün Ilgaz, Hüseyin Yurttaş, Murat Aksoy, D. Ali Gültekin, Savaş Ünlü, Gül Ersoy, Bahadır Yenişehirlioğlu, Nurgül Ateş, Semih Bulgur, Aybike Bal, Ergun Poyraz, Yasemin Özbe, R. İhsan Eliaçık, Ali Bayram, Özcan Aygün, Güngör Mazlum, Mario Levi, Nurşen Üçkan, Ayhan Tunca, Ömür Kurt, Bülent Tüsen, Levent Öztürk, Muharrem Elek kitapseverlerle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!