Edirne’de Sevgililer Günü

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de Sevgililer Günü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 16:49

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLEDİĞİ KONSERDE, “MİŞ MİŞ” ŞARKISIYLA GÖNÜLLERE TAHT KURAN SİMGE SAĞIN, ŞARKILARIYLA EDİRNELİLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI.

Edirne Belediye Başkanlığı’nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği konserde, “Miş miş” şarkısıyla gönüllere taht kuran Simge Sağın, şarkılarıyla Edirnelilere keyifli anlar yaşattı. Tüm Edirne Halkı’nın Sevgililer Gününü kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne için aşkla çalışıyoruz” dedi.
Edirne Belediye Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sevgililer Günü coşkusunu sokaklara taşıdı. 14 Şubat 2016 Pazar Günü Saraçlar Caddesi’nde Sevgililer Günü Özel Etkinlikleri gün boyunca Edirnelilerle buluştu. 14 Şubat Pazar Gecesi ise düzenlenen ‘Sevgililer Günü Konseri’nde Simge Sağın sahne aldı. Simge Sağın, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Edirnelilere eğlenceli bir gece yaşattığı için Simge Sağın’a teşekkür eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne deyince biz; insanlığı, özgürlüğü, Fatih Sultan Mehmet’i, Mustafa Kemal Atatürk’ü anlıyoruz. Biz Edirne deyince; sevdalanmayı, karasevdayı, yüreğimizi bu kente teslim etmeyi ve Edirne için ‘Aşkla’ çalışmayı anlıyoruz. Sevgililer Günün Kutlu olsun Edirne. 30 Mart 2014’te verdiğiniz yetkiyle Edirne için; azimle, inançla, sevgiyle, aşka çalışmaya devam edeceğiz. Nice sevgililer günlerine” ifadelerine yer vererek, Simge Sağın’a çiçek takdim etti.
Edirne’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Simge Sağın ise tüm Edirne Halkı’na teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!