Edirne Belediye Başkanı Gürkan projeleri Kılıçdaroğlu ile paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Edirne Belediye Başkanı Gürkan projeleri Kılıçdaroğlu ile paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 14:34

Edirne Belediye Başkanı Gürkan projeleri Kılıçdaroğlu ile paylaştı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kenti geleceğe taşıyacak projelerini Kılıçdaroğlu ile paylaştı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya gitti. Grup toplantısının ardından Gürkan, CHP Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan, Okan Gaytancıoğlu ve CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Gürkan, Türkiye’deki kuruluşlar ve birlikler tarafından ödüle layık görülmüş Edirne’yi geleceğe taşıyacak, kentin en önemli ihtiyaçlarına cevap verecek olan projeleri Kılıçdaoğlu ile paylaştı. Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları büyük bir dikkatle dinleyen Kılıçdaroğlu, Edirne Halkı’na selamlarını iletti. Gürkan, daha sonra Kılıçdaroğlu’na Edirne’nin en önemli simgelerinden biri olan Mis Sabunu hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!