Ecebat'ta İzmir zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Ecebatta İzmir zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 16:17

Ecebat'ta İzmir zirvesi

Haberin Devamı

CHP'nin Çanakkale'de gerçekleştirdiği  Adalet Kurultayı için, Çanakkale'ye giden İzmir il örgütü, kurultayın yapıldığı kamp alanında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'in kurultaya katılımı hakkında bilgiler verdiği buluşmaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP ilçe başkanları ve il yöneticileri de katıldı. İzmir'in Çanakkale Eceabat'da düzenlenen adalet kurultayına tüm örgütüyle birlikte büyük destek verdiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven "Bu desteğimiz ve İzmir örgütümüzün yoğun katılımı Sayın Genel Başkanımızı da çok mutlu etti" dedi. Güven şunları söyledi:

"Partimizin ülkemize hak,hukuk ve adalet getirmek için yaptığı tarihi çalışmalardan birisini daha gerçekleştirdik. Adalet Kurultayı partimizin değil, Türkiye'nin kurultayı olarak siyasi tarihimizde yerini almıştır. Bu büyük kurultayın adına ve amacına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için, CHP İzmir örgütü olarak büyük çaba sarf ettik. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, üyelerimiz ve emekçi kardeşlerimizle tam bir uyum içinde çalışarak, adalet kurultayına yakışan bir katılımı ve desteği tüm İzmir adına gerçekleştirdik. Bizler de bu kurultayla, adaletsizliğe, hukuksuzluğa ve baskılara 'dur' demek için Çanakkale'deyiz. Bu kutsal topraklardan bir kez daha, başta ebedi başkomutanımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!