E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır? Mobil e-Okul girişi

Güncelleme Tarihi:

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır Mobil e-Okul girişi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 20:02

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişinin nasıl yapılacağı milyonlarca öğrenci tarafından oldukça merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. E-Okul girişiyle birlikte öğrenciler ders programı listesi, devamsızlık ve not görüntüleme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Peki, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır?

Haberin Devamı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi oldukça kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Hem mobil hem de masaüstü olmak üzere öğrenciler e-Okul sistemine giriş yapabiliyorlar. Peki, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır?

E-OKUL GİRİŞ İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

E-Okul giriş ekranı, ders programının öğrenilmesine olanak sağlayacak. Öğrencilerin kolayca görüntüleyebileceği ekranda, derslere girecek olan öğretmenler de görülebilecek.

Yönetim sisteminde ise okul yöneticileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu bilgileri sisteme girecek ve okulları adına bazı işlemler gerçekleştirecek.

Öğretmenler için bu sistem ise koordinasyonu sağlamak için önem arz edecek.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN KOLAY YÖNETİM

Haberin Devamı

Akıllı telefonların kullanımının sıklaşmasıyla birlikte kamu kurumlarının bu ilerlemeye adaptasyonu da gecikmedi. Mobil uygulama ile erişim kolaylığını öğrenci, veli ve öğretmenlere de sunan Milli Eğitim Bakanlığı, İOS ve Android kullanıcıları için E-Okul VBS uygulamasını erişime açtı.

MOBİL E-OKUL'U ANDROİD TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL'U İOS TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL GİRİŞİ NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Yenilenen e-okul sistemi artık öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin düzenli bilgi alabileceği bir platform haline geldi. Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

Mobil E-Okul sisteminde veliler, Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!