Düzyayla köyü öğrencilerinden belediyeye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Düzyayla köyü öğrencilerinden belediyeye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:17

Düzyayla köyü öğrencilerinden belediyeye ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS'ın Hafik ilçesine bağlı Düzyayla köyü ilkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin, geleneksel hale getirdiği köy okulu öğrencilerini misafir etme programında bu yıl Hafik ilçesi Düzyayla köyü öğrencileri yer aldı. Gezi programı kapsamında Sivas Belediyesi'ni ziyaret eden 22 öğrenci ve 2 öğretmen, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ile Hafik Esnaf Odaları Başkanı Burhan Koçak, Belediye Başkanı Sami Aydın ile bir araya geldi. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, gerçekleştirdikleri gezi programı hakkında bilgi vererek, "Öğrencilerimizin gözlerinin içi gülüyor. Onlar mutlu oluyor, biz de mutlu oluyoruz. Sivas'ı geziyorlar, tanıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Bu gezileri çok önemsiyorum. Merkez köylerdeki öğrencilerimiz ilimizi her zaman ziyaret edebilme imkanına sahipken uzak köylerdeki öğrencilerimizin böyle bir imkanı olmuyor. Bu geziler öğrencilerimizin gelişmesi, ufkunun genişlemesi bakımından oldukça önemli, bu gezilerin faydalarını hayatları boyunca görebilecekler. Bu geziyi düzenleyen başta Esnaf Odalarımız olmak üzere köylerde görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler başkan Aydın'a belediye ile ilgili merak ettikleri konuları sordu. Öğrencilere hediyeler veren Başkan Aydın, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!