Düşünce kalıplarından kurtulun Herkes istediği gibi bir hayat yaşamanın peşinde!

Peki bu ne kadar mümkün? Dr. Sangeeta Sahi, bilinçaltını kodlama teknikleriyle bunun mümkün olduğunu söylüyor.

Derinlerde bir bilinçaltı zihin vardır. Maddeyi bu güç kontrol eder, çünkü onun içinden doğmuştur ve maddenin bu kadar bilinçsiz görünmesi de bundandır. Fiziksel beden de aynı nedenle bu gücün etkisi altındadır. Çoğunlukla bedenin içinde neler olduğunun bilincinde olmamamızın nedeni budur. Varlığımızın önemli bir bölümü olsa da bilinçli irademizi onun üzerinde pek kullanamayız. İçimizdeki Yüksek Güç doğal sürecinde bilinçaltını kendine açıp, onu kontrolüne ve ışığına alacaktır." Sri Aurobundo

Zamanın doğuşundan bu yana insanoğlu maddesel dünyayı ve maddeyi kontrol etmenin, etkilemenin ve yönetmenin gizemi üzerine çalışmıştır. Ulaştığımız yanıtlarsa kendi içimizde yatar. Maddesel varlığımızın yüzde 80’i bilinçaltı zihnimiz tarafından kontrol edilir. Bilinçaltı tam anlamıyla bir bilgisayar gibi çalışır; tüm imgeler, izlenimler, anılar süzülmeden ve sansürlenmeden ona işlenir. Bu izlenimler ya da hatıralar tekrar tekrar işlenirse inanışlara, şartlanmalara, alışkanlıklara dönüşürler.

Çevremize, ilişkilerimize karşı tepkilerimizi bu inanışlar ve davranış kalıpları yaratır. Örneğin, çocukluğunuzda size zenginlerin kötü insanlar oldukları söylendiyse ve bilinçaltı zihniniz bu kodlanmayı kabul ettiyse, bugün maddesel gerçekliğinizde zengin olmayı nasıl yaşayabilirsiniz ki? Zihniniz kötü bir insan olmanıza izin vermeyecektir.

Aynı inanış maddesel sağlığınızı da yaratır. Eğer zengin olmayı seçtiyseniz ve zihniniz zengin olmanıza izin vermiyorsa, zengin olmak ve zengin olmanın getirdiği maddi lüksleri yaşayabilmek için hayatınızın büyük bölümünü daha çok para kazanarak geçireceksiniz. Maddesel bedeniniz strese girecek, yorulacak, yıpranacak. Bu da bir dizi kimyasal dengesizliğe ve hastalığa yol açacak.

Bu bilinçaltı inanışlar ve kodlamalar aile genleri, kültürel ve tarihi etkiler, okul, aile, arkadaşlar, geçmiş yaşamlar ve ruhun geçmiş inanışları gibi farklı katmanlardan kaynaklanır.

Peki ya bu inanışları, şartlanmaları ve kodları bütünleştirip, bugün yaşamayı seçtiğiniz maddesel gerçekliğe daha uygun kodlarla değiştirmenin bir yolu olsaydı?

Böyle bir yol var. Geçmişte yaşamak yerine, Sri Aurobundo’nun gösterdiği gibi içinizdeki Yüksek Güç’le bağlantıya geçerek var olan inanış ve kodlamalarınızı öğrenebilir ve onları seçtiğiniz maddesel yaşamı deneyimlemenize izin verecek kodlarla değiştirebilirsiniz.

Böylece iş ve kişisel ilişkileriniz, bedensel ve zihinsel sağlığınız ve yaşam tarzı seçimleriniz değişecektir. "Zenginler kötü insanlardır" kodunu alıp, yerine "zenginler insandır" kodunu koyarak hayatınıza birçok yeni fırsatı çekip, zengin olmayı yaşayabilirsiniz. Böylece spiritüel hakimiyeti gündelik yaşamınıza uygulamış olursunuz.

Seminerleri kaçırmayın

Dr. Sangeeta Sahi, Hindistan ve Amerika’da birçok spiritüel ustayla çalıştıktan sonra Birleşik Devletler ve Doğu Avrupa’da kuantum fiziği ve biyofizik üzerine araştırmalar yapmış bir tıp doktorudur. İnsan enerjisi ve bilinci alanlarında derinlemesine çalışmış ve bunları zihnin fiziksel sağlık, beslenme ve değişim sistemleriyle bağdaştırmıştır.

Dr. Sangeeta Sahi, tüm dünyayı dolaşarak "bilinçaltı yeniden kodlama teknikleri"ni de içeren kuantum bütünleyici modeli üzerine dersler veriyor.

Dersleri ve atölyeleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.genuinehumanbeing.net adresine başvurabilirsiniz.

Bu arada şubat ve mart ayında İstanbul’da düzenleyeceği seminerleri kaçırmamanızı öneririm. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamak için!
Yazarın Tüm Yazıları