Dursun Özbek kızdı gitti!

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbek kızdı gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 15:10

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu toplantısında Ayhan Özmızrak adlı üyenin, kardeşi Mehmet Özbek için, "Madem bu kadar çalışkan ve becerikliydi, neden yönetime almadınız?" diye sormasına sinirlenen kulüp başkanı Dursun Özbek, toplantıyı terk etti.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nün bugün yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda gergin anlar yaşandı.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantının başında üyelere hitape eden kulüp başkanı Dursun Özbek, finansal fair play kriterleriyle ilgili olarak hafta başında UEFA yetkilileri ile İsviçre'de yaptığı görüşme hakkında bilgi verdi.

UEFA'dan alınan 2 yıllık ek süre içinde de istenilen iyileştirmenin sağlanamadığını anlatan Özbek, "Biz, yeni bir yönetim olarak geçmişten gelen bu zararları, önümüzdeki 3 sene içinde UEFA kriterlerine uygun seviyeye getireceğimiz konusunda rapor sunup, sözlü olarak da anlattık. Raporu çok pozitif buldular" diye konuştu.

Dursun Özbek kızdı gitti

Özbek'in konuşmasının ardından söz alan divan kurulu üyesi Ayhan Özmızrak (üstte), Galatasaray Yönetim Kurulu'na sert eleştirilerde bulundu. Özbek yönetiminin son günlerdeki icraatlarına değinen Özmızrak, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"AYSAL'I DEĞİL YALMAN'I ÖRNEK ALIN"
"Sayın Başkan UEFA'yı bilgilendirdiniz tamam da biraz bizi bilgilendirseniz. Galatasaray nasıl bir yola gidiyor? Antrenmanda hoca kovmak moda oldu. Hocaya soğuk iseniz daha önce görevine son verseydiniz. Bu aldığınız örnek Ünal Aysal'dan antrenmanda SMS ile antrenör kovmak. Eğer bir başkanı örnek alacaksanız Alp Yalman'ı örnek alın ve kulübü borçsuz teslim edin. 

"SAHADA KAZANDIK, MASA BAŞINDA KAYBETTİK"
Kevin Grosskreutz olayı patladı. Suçlu, bir çalışan ilan edildi ve görevine son verildi. Sonra ne hikmetse yeniden o çalışan işe alındı. Birden basketbolda lisans skandalı patladı. Belki haklı olduğunuz yönler var ama farkında olmadan işler yapılıp sahada kazanılan maç masa başında kaybedildi. Federasyon başkanına okkalı bir cevap verdik ama iadeli taahhütlü imiş! 

"SABRİ'YE YAPILAN MOBBiNG'DİR"
Bunlar yetmedi Sabri meselesi çıktı. Sözleşme yaptınız sonra iptal ettiniz. Bu sözleşmeyi siz yaptınız. Bu bir mobbingdir. Siz bunu yaparsanız hangi profesyonel sporcu ya da çalışan size güvenebilir? O imza Galatasaray'ın imzası, onun bunun imzası değil.

"KARDEŞİNİZİ NEDEN YÖNETİME ALMADINIZ?"
Mayıs ayında listenize almadığınız kardeşiniz Mehmet Özbek'i Florya'da futbol ve Sportif A.Ş'nin başına getirdiniz. Madem öyle listenize alsaydınız."  

Dursun Özbek kızdı gitti

Özmızrak'ın bu sözlerine sinirlenen başkan Özbek, divan kurulu üyelerinin şaşkın bakışları arasında toplantı salonunu terk etti ve daha sonra arabasına binip Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı.
Dursun Özbek kızdı gitti

Dursun Özbek'in salonu terk etmesinin ardından kürsüye çıkıp konuşma yapan divan kurulu üyesi Hayri Kozak (üstte), "Başkanın bir rahatsızlığı mı var? Dinlemesini bilmek bir meziyettir. Başkan nerede?" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bu arada Galatasaray Kulübü yetkilileri, başkan Dursun Özbek'in saat 15.00'teki bir toplantıya yetişmesi gerektiği için toplantıdan erken ayrıldığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!