Dünyayla aynı anda Türkiye’de

İsviçreli saat devi Raymond Weil’ın yeni markası 88 Rue Du Rhone, dünya vitrinleriyle aynı anda Türkiye pazarına da girdi.

Haberin Devamı

Raymond Weil’ın torunları Elie ve Pierre Bernheim’ın lüksü ulaşılabilir kılmak için tasarladığı 88 Rue Du Rhone, önceki akşam İstanbul Edition Otel’de tanıtıldı. Lansmana katılan iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri yakından inceledikleri saat için bol bol sipariş verdi.

Çocuklara uzay yolculuğu

İnsanlığın uzay merakı ve uzayla ilgili çalışmalarını aktaran “NASA: A Human Adventure” sergisi, OPET Petrolcülük A.Ş. ana sponsorluğunda Türkiye’ye getirildi. Party Kids’in sahibi Sitare Akdilek de bugün ünlü anneler ve çocuklarını Marmara Forum içerisinde yer alan Expo Center’da içerisinde 300’den fazla özel parça bulunan ve ait uzaya gitmiş gelmiş 100’den fazla orjinal parça ve uzay araçlarının özel maketlerini buluşturacak.

Çikolata modası

Haberin Devamı

Yenilenen Beymen Chocolate için önceki gün İstinye Park’taki Beymen mağazasında bir ‘tadım günü’ düzenlendi. Ruken Demirer’in ev sahipliği yaptığı davete, Demirer’in oyuncu ablası Rojda Demirer ve sevgilisi Edip İlkbahar da katıldı. Davetliler, Venezuela, Peru gibi tropik bölgelerde yetişen Theobroma Cacao ağacının çekirdeklerinden yapılan ve içerisinde koruyucu hammadde bulunmayan çikolataları çok beğendi.

Podyumda beyaz bir gülüş

Diş macunundan öte bir “güzellik ürünü” olarak tasarlanan Colgate Optik Beyaz, Türkiye pazarına girişini “Colgate Optik Beyaz by Hakan Öztürk” defilesiyle kutladı. Moda editörü Hakan Öztürk, “Beyaz bir gülüş, kendine güvenin yansıması ve güzelliğin en önemli parçasıdır” sloganıyla hazırladığı koleksiyonu podyuma taşıdı.

Ayaküstü sipariş

Tasarımcı Erol Albayrak, “La Dolce Vita” adını verdiği 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki gün Karaköy’deki Antrepo 3’te tanıttı. Defileye iş, sanat ve moda dünyasının ünlüleri akın etti. Serenay Sarıkaya, Tülin Şahin, Özge Ulusoy gibi ünlü modellerin podyuma çıktığı defileyi en ön sırada izleyenler arasında, genellikle Erol Albayrak’ın tasarımlarını tercih eden Feryal Gülman da vardı. Gülman, defilenin sonunda Albayrak’ı tebrik etti ve çok beğendiği siyah uzun elbise için sipariş verdi.

Beyaz gece

Haberin Devamı

Dört yıl üst üste “dünyanın en iyi etkinliği” ödülünü kazanan “Sensation White”, One Colony’in organizasyonuyla bu akşam Ataköy Atletizm Arena’da düzenleniyor. Aralarında ünlü model Doutzen Kroes’un eşi Sunnery James’in de bulunduğu sekiz DJ’in müzik ziyafeti çekeceği etkinlik, sabahın ilk ışıklarına dek sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları