Dünyanın konuştuğu totem!

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın konuştuğu totem
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 19:18

Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü Rayo Vallecano maçında 3-2 galip gelerek tarihi bir zafere imza atarken, karşılaşmaya teknik direktör Zinedine Zidane'ın totemi damga vurdu.

Haberin Devamı

İspanya 1. Ligi'nde Barcelona ve Atletico Madrid ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışı yapan Real Madrid, Rayo Vallecano deplasmanında tarihi bir zafere imza attı.

Karşılaşmaya kabus gibi bir başlangıç yapan Real, 7. dakikada Embarba ve 14. dakikada Miku'nun golleriyle 2-0 geriye düştü.

Dünyanın konuştuğu totem
SKOR 2-0 OLUNCA ZIDANE UĞURLU PALTOSUNU GİYDİ

Skorun 2-0 olmasının ardından saha içinde yaşanan bir olay dikkatli gözlerden kaçmadı. Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane üzerindeki spor montu çıkararak, 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladığı karşılaşmalarda giydiği uğurlu paltosunu giydi.

Dünyanın konuştuğu totem
Palto değişiminin ardından eflatun beyazlılar müthiş bir geri dönüşe imza attı ve Gareth Bale (Dk.35, 81) ve Lucas Vasquez'in golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Sakat olan Cristiano Ronaldo'dan yoksun mücadele eden Real Madrid, ilk 15 dakikasında geriye düştüğü deplasmanlarda 85 yıl aradan sonra ilk kez kazandı.

Rayo Vallecano'nun Beşiktaş'tan kiraladığı Aras Özbiliz, Real Madrid maçında kadroya giremedi.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 81'e çıkardı. Rayo Vallecano ise 35 puanda kaldı.

Günün diğer maçında Las Palmas, konuk ettiği Espanyol'u 4-0 mağlup etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!