Dünyanın en romantik oteli

Sevgililer Günü’nde mumlu, kemanlı, afrodizyak etkisi yapan yemekli, romantik bir gece yaşatma-yaşama stresini esefle kınıyorum.

Haberin Devamı

Aşk varsa 15 Şubat, 29 Nisan, 5 Haziran’da da vardır. Şubat’ın 14’ünde ‘canım cicim’ ertesi gün “bu ne böyle?”  tarzı ilişkilerden yana değilseniz eğer, ilkbaharda, yazda ve hatta sonbaharda bir hafta sonunu ‘Sevgililer Günü’ ilan edip, sevdiğiniz ile birlikte “Âşıklar adasına”, yani Santorini’ye gelin.
Ancak daha önce adanın iki önemli merkezi İa ile Thira arasında bir köyde; İmerovigli’de ‘Anastasis Apartments’da rezervasyon yaptırın. Tesis 10 oda ve süit ile bir villadan ibaret.  Restoranı filan iyi ki yok. Birbirini sevdikleri belli bir çift işletiyor oteli. Toplam 10 kişi çalışıyor. Fiyatları da Santori’nin standartları için öyle çok uçmuş değil. Turizm sezonundaki oda fiyatı 225 Euro.
 Odalarda bembeyaz, mis gibi sabun kokan çarşaflar, yastıklar. Her pencerede dünyanın en güzel denizi Ege bekliyor sizi.
Güneşin batışını mutlaka ama mutlaka birlikte seyredin. ‘Sevgililer Günü’ tüm görkemiyle avucunuzun içinde artık. Kaçırırsanız suç bende değil.
‘Anastasis Apartments’ tatil planları kuran milyonlarca turistin tercihlerini etkileyen ‘Trip Advisor’ sitesi tarafından 2013 yılının en iyi romantik küçük oteli seçildi. Bu sitede bu otel için 567 kişi puan verdi. Değerlendirmelerin 557’si ‘mükemmel’, sekizi ‘çok iyi’, biri ‘orta’, biri de ‘berbat’.
 Beğenenlerin arasında “Unutulmaz bir deneyim”, “Çok farklı” , “Mükemmel konaklama” ve  “Cennete giriş” diyenler var.
Buna karşın “Berbat” diyenin gerekçesi otelin çevre köylere yürüyüş mesafesinde olmaması. 14 Şubat’ı kaçırırsanız dert etmeyin, her günü ve geceyi ‘Sevgililer Günü’ yapmayı iyi bilen Santorini ve ‘Anastasis Apartments’ yerinde duruyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en romantik oteli

Yazarın Tüm Yazıları