X-Man 'canevinden' vuruldu

Güncelleme Tarihi:

X-Man canevinden vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 16:01

Avustralyalı ünlü aktör Hugh Jackman'ın başı kazalarla dertte. İki hafta önce bir televizyon programı sırasında geçirdiği kaza sonucu bir gözü moraran Jackman'ın, bu sefer de kriket oynarken başına talihsiz bir olay geldi.

Haberin Devamı

X-MAN'Ä°N EN ZOR ANLARI / WEB TV

Melbourne'de gösteri amaçlı bir maça çıkan Jackman, Avustralyalı ünlü kriket oyuncusu Shane Warne'nin atışını karşılamak için yerini aldı.

Ancak Jackman, Warne'nin attığı topu ıskaladı ve top X-Man filmiyle dünya çapında şöhreti yakalayan aktörün kasıklarına geldi. Â

Jackman, üzerinde koruma giysisi olmasına rağmen ilk etapta darbenin etkisiyle epey kıvrandı. Ancak 42 yaşındaki aktör daha sonra işi şakaya vurarak, "Kriket oynarken boxer şort giymeyin" diye espri yaptı.

Jackman, 14 Aralık'ta da Avustralya’da canlı yayınlanan bir televizyon programındaki aksiyon şovunda kaza geçirmişti. Jackman, ABD’li televizyon yıldızı Oprah Winfrey’in programına Sydney’deki Opera Binası’na bir kuleye bağlı telden kayarak girmek istemiş ancak hızını ayarlayamayarak, son sürat spot ışıklarına çarpmıştı. Ünlü aktörün kaza sonrası yüzünde yanıklar oluşmuş ve bir gözü morarmıştı.

Haberin Devamı

Jackman'ı sakatlayan kritik oyuncusu Warne'nin ismi ise son dönemde İngiliz aktris Liz Hurley ile gündeme gelmişti.

Üç yıl önce Hintli işadamı Arun Nayar’la muhteşem bir düğünle evlenen 45 yaşındaki Hurley’in Warne ile ateşli şekilde öpüşürken fotoğrafları yayımlanmıştı. Warne ile yasak ilişkisinin medyaya yansımasının ardından Hurley, "Biz zaten birkaç ay önce Nayar'la ayrılmıştık" diye açıklama yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!