Versace cinayetine yıldırım gibi film

Güncelleme Tarihi:

Versace cinayetine yıldırım gibi film
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Amerikalı filmciler, geçen temmuz ayında İtalyan modacı Gianni Versace'yi öldürdükten sonra intihar eden seri katil Andrew Cunanan'ın hayatını beyazperdeye aktarmak için amansız bir yarışa girdiler. Cunanan'ın hayatını konu alan filmlerden ilkinin önümüzdeki Noel'de vizyona girmesi planlanıyor. Hollywood'un emektarlarından Menahem Golan'ın senaryosunu yazıp yönettiği film, adı ‘‘Versace Cinayeti’’ olmasına rağmen, tamamen Cunanan'ın hayatını konu alıyor. Filmde Versace'yi ünlü İtalyan aktör Franco Nero canlandırıyor. Versace'den önce dört kişiyi daha öldüren Cunanan'ı ise genç tiyatro sanatçısı Shane Perdue oynuyor.

Filmi sezona yetiştirmek için acele ettiklerini belirten yapımcı şirket Pan Am Pictures'ın Başkanı Sam Lupowitz ‘‘Filmin konusu güncel bir haberle ilgiliyse acele etmek gerekiyor. Aksi takdirde insanların ilgisi geçiyor. Bu nedenle ilk filmi yapmak çok önemli’’ dedi.

Florida'da çekilen filmin 5 milyon dolara malolması bekleniyor. Çekim çalışmalarına önceki gün Ford Lauderdale'deki bir lokantada başlayan senarist ve yönetmen Menahem Golan ‘‘Delta Force’’ ve ‘‘Entebbe Baskını’’ gibi filmlere imzasını atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!