Vampir köpek dehÅŸeti

Güncelleme Tarihi:

Vampir köpek dehşeti
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 11, 2009 01:06

ABD'de son dönemde vampir bir köpek konuşuluyor. Vampir dişlere sahip bir köpeğin 8 koyunu kanlarını emerek öldürdüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

VAMPİR KÖPEK/VİDEO

VAMPİR KÖPEK FOTOĞRAFLARI

CNN'nin görüntülerini yayınladığı yaratığın gen mutasyonu geçirmiÅŸ olabileceÄŸi düşünülüyor, ama veterinerler ÅŸu ana kadar yaratığı tanımlayamadı. Yaratık bir köpeÄŸe benzediÄŸi için ÅŸu anda öyle tanımlanıyor. Vampir köpek efsanesi aslında Amerika kıtasında uzun yıllardan beri anlatılıyor.   Â

ABD'nin uluslararası televizyon kanalı CNN'de, Oklahoma'daki Stilwell kasabasında ölü olarak bulunan bir hayvanın fotoğraflarını yayınladı. Bulunan bu hayvanın geceleri evlere ve ahırlara girerek kurbanlarının kanlarını emmesiyle ünlü efsanevi masal yaratığı 'Çupakabra' olabileceği düşünülüyor.

Bu fenomene ilişkin ilk haber 1995 yılında Porto Riko'dan gelmişti. İddialar göre sekiz koyunun kanları tamamen emilmişti ve her birinin göğsünde üç sivri diş izi vardı.

Haberin Devamı

Sonrasında bu tarz haberler ABD'nin kuzeyinden, güneydeki Şili'ye kadar tüm Amerika kıtasında görülmeye başlandı. Bütün haberlerde hayvanların kanları küçük diş izlerinin bulunduğu bölgeden emiliyor ve bu olaylara bir gecede 150 kez rastlanabiliyordu.

6 METRE ZIPLAYABÄ°LÄ°YOR

Kimi görgü tanıkları Çupakabra'nın sürüngenlere benzediğini iddia ederken kimisi de son Oklahoma olayındaki gibi sürüngen derisine benzer bir deri yapısına sahip vampir dişli köpekler olarak tanımlıyor. Bu yaratıkların 6 metre yüksekliğe kadar zıplayabildiği iddia ediliyor.


DÃœNYADAN KISA KISA...

EGE'DE KILIÇ BALIĞI DEHŞETİ
Ege'de 32 yaşındaki bir kadın yüzücüye kılıç balığı saplandı. Kadın ağır yaralı. Yunanistan'ın Santorini Adası açıklarında bir yüzücünün kılıç balığı saldırısı sonucu ağır yaralandığı bildirildi. Yunan basını, hafta sonu meydana gelen olayda kimliği açıklanmayan 32 yaşındaki kadının, Ada'nın Kamari kıyısında yaklaşık 2 metre kadar bir derinliklikte yüzdüğü sırada kılıç balığı saldırısıyla karın bölgesinden yaralandığını duyurdu.

AMBULANSLA SÄ°GARA KAÇAKÇILIÄžIÂ
Yöntemde sınır tanımayan kaçakçılar, ambulansla sigara kaçakçılığına imza atmaktan da çekinmedi. Polonyalı gümrük yetkilileri, sigara kaçakçılığı yapan bir şebekenin, ülkenin kuzeyinden Litvanya'ya ambulansla binlerce sigara soktuğunun ortaya çıkarıldığını açıkladı. Maciej Czarnecki adlı gümrük yetkilisi, Litvanya sınırındaki Budzisko sınır kapısında, Polonya'da trafiğe kayıtlı bir ambulansın özel olarak yapılmış arka kapılarında gizlenmiş 190 bin adet sigara bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

2 POLİS TAŞLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Burundi'nin doğusundaki Ruyigi vilayetinde iki polis memurunun, kızgın bir grup tarafından taşlanarak öldürüldüğü bildirildi. Burundili polis sözcüsü Channel Ntarabaganyi, vilayete bağlı bir köye giden polis memurlarının, bazı silahları gasp etmek istediklerini ve daha sonra ateş açtıklarını, bunun üzerine köylülerin polisleri taş yağmuruna tuttuklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!