Uzaylılarla kozmik orgazma ulaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Uzaylılarla kozmik orgazma ulaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

RAEL tarikatı Formula 1 yarışlarına meraklı spor gazetecisi Claude Vorilhon tarafından kuruldu. 1973 yılında bir kraterin içindeyken karşılaştığı Elohim isimli uzaylının peygamberliğini müjdelediği ve ‘Gökten gelenlerin mesihi’ anlamına gelen Rael adını taktığı Vorilhon kendi tarikatını kurdu.

Rael'e göre uzaylı siyah saçlı, buğday tenli, badem gözlü bir yaratıkmış. İleri bir medeniyetten gelen yaratık, ‘Dünyadaki canlı yaşamı biz yarattık, ancak siz bizi tanrı sandınız. Artık bizi anlayacak olgunluğa ulaştınız; sizin kuracağınız bir elçilikle yeniden dünya ile resmi temas kurmak istiyoruz’ demiş.

Uçuk tarikat liderine göre, uzaylılar 25 bin yıl önce dünyaya gelerek, yanlarında getirdikleri DNA ile insanı yaratmışlar. Peygamberler de yine uzaylıların eğittiği yüksek özelliklere sahip özel kişilermiş. Kutsal kitaba göre Yaradılış Efsanesi'nde geçen ‘Elohim’, Tanrı diye adlandırılarak yanlış tercüme edilmiş. Aslında Elohim, uzaylılarmış.

Şimdi Rael, ‘Sonsuzluğun Mesihi’ olduğunu iddia ederek uzaylıları karşılamak için İsrail'de bir elçilik açmak niyetinde; çünkü uzaylılar, dünyalılarla herhangi bir çatışmaya girmeden, barış içinde geri dönmek istiyorlarmış. Aracı olarak da kendilerine Rael Tarikatı'nı seçmişler.

Serbest seksi ve çıplaklığı yasaklamayan Rael Tarikatı'nın 85 ülkede yaklaşık 50 bin üyesi bulunuyormuş. Tarikat üyeleri ise genelde 17-28 yaş grubundan. 25 kişilik haremiyle gezen Rael, Montreal'da UFOland isimli bir de eğlence parkı işletiyor. Rael, parkta bulunan dev UFO'da, uzaylılarla ‘erotik buluşmalar’ gerçekleştirdiğini söylüyor.

Müridler her gün meditasyonla kendilerini büyük buluşmaya hazırlıyor ve gelirlerinin yüzde 10'nu tarikata bağışlıyorlar. Rael’in sadece İsviçre bankalarındaki bir hesabında 15 milyon Sterlini olduğu da iddialar arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!