Ünlü futbolcunun oğlu okuldan atıldı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü futbolcunun oğlu okuldan atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2015 11:21

İngiltere’nin güneyindeki bir okulda yerde buldukları diyabet iğnesiyle 15 arkadaşına saldıran ve kurumda 'HIV' paniği yaşanmasına neden olan 14 yaşındaki iki öğrenci okuldan atıldı.

Haberin Devamı

Kimlikleri açıklanmayan öğrencilerden birinin İngiltere’nin önde gelen takımlarından birinde forma giyen ünlü bir futbolcunun oğlu olduğu belirtildi.

Olaydan haberdar olan okul yöneticilerinin, polisi aradığı ve öğrencilerden birine ait olduğuna inanılan iğneyle yaralanan tüm öğrencilere Hepatit B, Hepatit C ve HIV testi yaptırmalarını önerdiği belirtildi.

Polis konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada olayda hiçbir öğrencinin hastalık kapmadığını tespit ettiklerini ve saldırıyı gerçekleştiren öğrenciler hakkında başka bir işlem yapmayacaklarını açıkladı.

Okul çalışanlarından biri , İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Korku dolu günler geçirdik. Olaya karışan herkes gibi okuldan atılan çocukların da çok üzgün olduğuna eminim” dedi.

Gazete konuyla ilgili haberinde çocukların diyabet hastalarının kanlarındaki insulin oranını ölçmek için kullandığı kalem şeklindeki iğneyi “elektirik şoku veren bir kalem” zannettiğini ve “şaka olsun” diye cihazla arkadaşlarına saldırdığını da belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!