Türkiye’ye gidip oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiye

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’ye gidip oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 13:16

Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, Frankfurt Türk Film Festivali’ne katılan sanatçı ve sinemacıları rezidansında ağırladı. Davete katılan sanatçılardan Nazan Kesal, ‘ünlü’ olmak isteyen gençlere tavsiyede bulundu.

Haberin Devamı

TİYATRO, sinema ve dizi oyuncusu Nazan Kesal, gençlere seslenirken, “Tiyatroyu ünlü olmak için yapmayın, önce hayatı iyi gözlemleyin, tiyatroyu yaşayın” tavsiyesinde bulundu.

Gençlerin tiyatro bilgisi ve eğitimi olmadan Türkiye’ye dizi ve sinema filmlerinde rol almak için gitmelerini tavsiye etmediğini belirten Kesal, “Önce hayatı, insanları gözlemleyin. Çok tiyatro seyredin, çok okuyun. İyi donanıma sahip olun. Sonra da tiyatroyu ünlü olmak için değil, sevdiğiniz, yapmak istediğiniz için tercih edin. Sonrası gelecektir” dedi.

Türkiye’ye gidip oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiye

TÜRK FİLMLERİYLE BÜYÜDÜK

Frankfurt Türk Film Festivali’ne değinen Başkonsolos Çelik ise 16 yıldan beri Türk filmlerini tanıtmak için büyük çaba sarf edildiğini belirterek, “Bu çalışmaları artırarak devam etmeliyiz. Özelliklerimiz gençlerimize iyi bir etkisi olacaktır. Bizler de Türk filmleriyle büyüdük. Filmlerin Türkçemize, kültür hafızamıza olumlu etkisi oldu. Gençlerin bu tür festivallere ilgi göstermesini istiyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!