Türk playboy kızı Elif Çelik Meksika'da gözaltına alındı!

Güncelleme Tarihi:

Türk playboy kızı Elif Çelik Meksikada gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 11:36

Playboy kızı olarak bilinen Elif Çelik ve iki manken Meksika'da bir Playboy'un bir partisinde gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada 227 bini aşkın takipçisi olan manken Elif Çelik’in başı belada… Meksika’da bulunan Çelik’in Playboy partisine gittiği ve bu etkinlikten para kazanması Meksikalı yetkilileri alarma geçirdi.

Amerikalı manken Lauryn Elaine ve Fransız manken Marie Brethenoux’la birlikte Merida’daki Playboy Music Fest’e katılan Çelik, sosyal medyadan da etkinlikle ilgili paylaşım yaptı. Genç mankenler hayranlarıyla bir araya gelip fotoğraf çektirirken, gece yarısı Meksikalı güvenlik görevlileri partiyi bastı ve herkesin kimliğini ve pasaportunu kontrol etti.

Türk playboy kızı Elif Çelik Meksikada gözaltına alındı


3 kadının çalışma izninin olmadığını belirleyen yetkililer Çelik, Elaine ve Bretheonoux’yu gözaltına aldı. Çelik konuyla ilgili, “Partide eğlenirken gelip bizi gözaltına aldılar. Daha sonra pasaportlarımıza baktılar. Hayatımda daha önce bu kadar korkunç bir an yaşamamıştım” dedi.

Haberin Devamı

Türk playboy kızı Elif Çelik Meksikada gözaltına alındı

Daha sonra Playboy Mexico’dan yetkililer duruma müdahale ederek, genç kadınların özgürlüğe kavuşmasını sağladı. Şirket, “yanlış anlaşılma” olduğunu açıklarken, “Güvenlik güçleri ve federal polis arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve bizim davet ettiğimiz bazı isimler zor anlar yaşadı” dedi.

 

 SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!