Trump: Yeltsin alkolik bir felaket

Güncelleme Tarihi:

Trump: Yeltsin alkolik bir felaket
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD'de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçiminde, ülkenin üçüncü partisi konumundaki Reform Partisi'nden aday olması beklenen emlak kralı Donald Trump, başkanlık seçimindeki muhtemel rakiplerine hakaret yağdırırken, Rusya Devlet Başkanı Boris Yeltsin'i de ‘alkolik bir felaket’ olarak nitelendirdi.

CNN televizyonundaki bir söyleşiye katılan Trump, başkan olduğu takdirde füze programını geliştiren Kuzey Kore'yi bombalatacağını belirtirken, Yeltsin'in, dünyanın başını belaya sokan bir felaket ve alkol problemi bulunan sert bir adam olduğunu söyledi. Trump'un incileri şöyle:

Rusya: Rusya, bizden aldığı kredileri yeni nükleer silah yapımında kullanıyor. Başkan seçilirsem Rusya'ya yardımı durduracağım.

Al Gore: Başkan Bill Clinton, ekonomiyi düze çıkardı ancak skandallarla sarsıldı. Başkan Yardımcısı Gore, çok yetersiz ve yeteneksiz. Bill Bradley de, berbat bir senatördü ve görüşleri marksist yönde.

Bill Gates: Vizyon sahibi, çok değerli bir insan. Haksız yere onunla uğraşıyorlar.

Kadınları severim: Hayatım boyunca asla içki, sigara ve kahve içmedim. Uyuşturucu kullanmadım. Sadece kadınları çok severim ve bekar olduğum için sanırım buna hakkım var. Kadınları sevmek suçsa, ben de suçluyum. Başkanlık yarışı için şahsi servetimden 100 milyon dolar (51 trilyon lira) harcamaya hazırım.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!