Tori Spelling'in de seks kasedi varmış

Güncelleme Tarihi:

Tori Spellingin de seks kasedi varmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 12:33

1990'lı yılların Türkiye'de de çok sevilen dizilerinden Beverly Hills 90210'un (Evimiz Hollywood'da) yıldızı Tori Spelling, hakkında hiç bilinmeyenleri "Spelling It Like It Is" isimli kitabında anlattı.

Haberin Devamı

Kırk yaşındaki aktris, kocası Dean McDermott'la 14 Şubat 2009'da girdikleri cinsel ilişkiyi filme aldıklarını belirtti. "Daha sonra kamera açılarını kontrol ettim ve gayet iyi olduklarına kanaat getirerek Dean'in bu görüntüleri saklamasına izin verdim" diye yazan dört çocuk annesi Spelling, "O da videoyu evimizdeki bilgisayara yükledi. Şifre koruması falan da yoktu" ifadesini kullandı.

Ancak sonraki olaylar çiftin öngörüsü dışında gelişti. McDermott'un arkadaşlarından biri bilgisayardaki videoyu bulup gizlice bir kopyasını aldı. Ardından da görüntüleri iyi bir alıcıya satmaya çalıştı. Ancak ya kimse Spelling'in seks kasediyle ilgilenmedi ya da çiftin avukatları aracılığıyla gönderdiği mektup bu "sözde arkadaş"ın gözünü korkutmuş olacak ki, video kamuya mâl olmadı. Spelling de kitabında, "Bir daha ondan haber almadık. Bu olay da öylece kaldı" diye yazdı.

Haberin Devamı

Tori Spellingin de seks kasedi varmış

TORI SPELLING / FOTO GALERİ

TORI SPELLING'IN PİŞMANLIĞI / FOTO ANALİZ

BAKMADAN GEÇME!