Tom Hanks: Clinton'a yardım etmemeliydim

Güncelleme Tarihi:

Tom Hanks: Clintona yardım etmemeliydim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ünlü aktör Tom Hanks, Uçkurgate skandalı ardından, Başkan Bill Clinton'ın savunma fonuna 10 bin dolar bağışta bulunduğu için pişman olduğunu açıkladı. Ilımlı bir demokrat olan Hanks politikaya atılabileceğini de ima etti.

The New Yorker Dergisi'ne itiraflarda bulunan Hanks, Hollywood'un Clinton'a desteğinin Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky ile ilişkisinin ortaya dökülmesinden sonra zayıfladığına ilk dikkat çeken megastar oldu. Clinton'ın favorisi ve hayranı Barbra Streisand, Başkan'ın seks ve yalanlar labirentinden kurtulması için Hollywood'daki seferberliğe önderlik etmiş ve ünlüler savunma fonuna para yağdırmıştı. ‘Forrest Gump’ ve ‘Big’de ‘iyi adam’ rolleriyle özdeşleşen, Spielberg'in ‘Er Ryan’ı Kurtarmak' filminde ise harika bir performans çıkartan Hanks şunları söyledi: ‘Aceleci davrandım ve maksimum bağışta bulundum. Gelişmelere dönüp baktığımda bugün aynı şekilde yaklaşmak, al bunu, yardımcı olayım diyebilmek hayli zor’

Temsilciler Meclisi'nin Clinton'ın görevden azil soruşturmasıyla ilgili son sözünün yaklaştığı kritik günlerde sivri bir eleştiri getiren Hanks ve eşi, aktris Rita Wilson üç kez Beyaz Saray'da kalmışlar ve Los Angeles'ta aldığı villayı Clinton ailesine tahsis edeceği öne sürülmüştü. Hanks, villa konusuna da açıklık getirdi ve Clinton'ları ağırlanacağına ilişkin iddiaları kesin bir ifadeyle yalanladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!