Teröristleri kimse gömmek istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Teröristleri kimse gömmek istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 09:52

Almanya’nın Würzburg ve Ansbach kentlerinde terör saldırısı düzenleyen biri Afgan, diğeri Suriyeli iki teröristi kimse gömmek istemiyor.

Haberin Devamı

İslam Konseyi Bavyera sorumlusu, Würzburg’ta yolcu treninde baltalı saldırı düzenleyen Riaz Khan Ahmadzai ile Ansbach’ta kendini havaya uçuran ve çok sayıda insanı yaralayan Mohammad Daleel’in Müslümanlar mezarlığına gömülmesine karşı çıktı. İki teröristin bu durumda cenazelerinin yakılıp, isimsiz olarak bir yere gömülmesi planlanıyor. 

Bavyera Eyaleti’nde Treuchlingen - Würzburg seferini yapan trende Afgan mülteci 17 yaşındaki Riaz Khan Ahmadzai, bıçak ve baltayla yolculara saldırmış, 3’ü ağır 4 kişiyi yaralamıştı. Saldırgan polis tarafından vurularak öldürülmüştü.

KATLİAMA YOL AÇABİLİRDİ

Bu olayın ardından bu kez Ansbach kentinde canlı bomba Mohammad Daleel, açık hava konserini hedef almıştı. Ancak konsere alınmayan 27 yaşındaki Daleel, sırt çantasında taşıdığı bombayı patlatmış ve parçalanarak ölmüştü. Canlı bombanın konser alanına girememesi, büyük bir katliamı önlemişti. Saldırıyı terör örgütü IŞİD üstlenmişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!