Tacize uğrayan kız anlattı

Güncelleme Tarihi:

Tacize uğrayan kız anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2009 17:18

Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin taciz ettiği iddia edilen kızın savcıya verdiği ifade ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ YÖNETMEN GÖZALTINDA TUTULUYOR

Ünlü yönetmen Roman Polanski, 1977 yılında 13 yaşındaki bir küçük kıza taciz suçundan İsviçre'de tutuklandı. İsviçre Polanski'yi ABD'ye iade etmek istiyor ancak ünlü yönetmenin çocukları ve sempatizanları iade edilmemesi için kampanya başlattı. Alman Bild gazetesi 1977 yılında taciz olayı meydana geldiğinde 13 yaşındaki Samantha Geimer'in savcıya verdiği ifadeyi yayınladı.       

İşte o ifadeden satırbaşları:
Savcı: O sizin fotoğrafınızı çektiğinde çıplak mıydınız?
Samantha: Evet.
Savcı: Üzerinizde sutyen var mıydı?
Samantha: Hayır.
Savcı: Fotoğraflar çekildiğinde tamamen çıplak kaldınız mı?
Samantha: Evet... O öyle olmasını istedi.
Savcı: Ne kadar şampanya içtiniz?
Samantha: Bilmiyorum. Ama fotoğraf çekimi boyunca sürekli içtim.
Savcı: Onun üzerinde elbise var mıydı?
Samantha: Hayır. Bana dedi ki, "Yanıma gel. Seni birazdan uçuracağım. Sonra önümde eğildi ve oynamaya başladı.
Savcı: Bu ne anlama geliyor?
Samantha: Kafasını bacaklarımın arasına soktu.
Savcı: Sonra ne yaptı?
Samantha: Öpmeye başladı. Tam olarak ne yaptığını bilmiyorum. Neredeyse ağlayacaktım. "Hayır", "Beni bırak" demek istedim ama korktum.

Haberin Devamı

DÜNYADAN KISA KISA...

YİNE MERMİLİ MEKTUP TEHDİDİ
Fransa'da, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'ye yeniden içinde mermi bulunan tehdit mektubu gönderildi. Fransız polisi, geçen hafta ülkenin güneyindeki Herepian kasabasında Sarkozy ve iktidar partisi üyesi bazı siyasetçilere tehdit mektupları gönderen bir kişiyi tutuklamış, bu kişi sorguda suçunu itiraf etmişti.

UZAYDA BİR İLK
O uzaya giden ilk turist değil ama 12 günlük seyahat sırasında uzayda bir ilk gerçekleştirecek. Rus Soyuz roketiyle yarın uzaya gönderilecek olan, Kanada'nın ilk uzay turisti ve ünlü Cirque du Soleil'in kurucusu Guy Laliberte, 12 günlük seyahat sırasında bilimsel deneyler yapan önceki uzay turistlerinin aksine, yörüngeye farklı bir hava getirecek. 350 km uzaklıktaki Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) 9 Ekimde dünyanın yörüngeden ilk düşünsel eğlence gösterisine ev sahipliği yapacak ve çeşitli ülkelerden 14 kentin katılacağı bu şovu yönetecek olan 50 yaşındaki milyarder Laliberte, gösterisinde, insanların dikkatini küresele ısınma ve su tasarrufu konusuna çekmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

ADAM KÖPEĞİ ISIRDI
Gazetecilik mesleğinin uluslararası haber değerlendirme kriterindeki “Köpeğin adamı değil, adamın köpeği ısırması haberdir” kuralı, Kanada'da gerçek oldu. Kanada'nın Saskatchewan eyaletine bağlı Saskatoon kenti sakinlerinden Jonathon Schacher, komşusunun köpeği ile kavgaya tutuşan pitbull terrier cinsi köpeğine sözünü dinletemeyince burnundan ısırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!