Suriye'de mayın patlaması: Anadolu Ajansı muhabiri dahil 3 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Suriyede mayın patlaması: Anadolu Ajansı muhabiri dahil 3 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2026 14:10

3 kişi, Suriye ordusunun mayın temizleme çalışmaları sırasında meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Haber çalışması için bölgede bulunan Anadolu Ajansı serbest habercisi Şevket Akça'nın da yaralananlar arasında olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Suriye ordusunun Lazkiye ili kırsalında mayın temizleme çalışmaları sırasında patlama meydana geldi.

Patlama sonucu AA serbest habercisi Akça’nın yanı sıra Suriye resmi ajansı SANA muhabiri Hasan Haşim ve bir asker yaralandı.

Suriyede mayın patlaması: Anadolu Ajansı muhabiri dahil 3 kişi yaralandı

Şarapnel ve taş parçalarının isabet etmesi sonucu başından yaralanan Akça ve diğer yaralılar yakındaki bir hastanede tedavi altına alındı.

Akça ve Haşim’in hayati tehlikesi bulunmazken durumu ağır olan Suriye askerinin ise bir bacağı ampute edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!