Son dakika...Ülkeyi sarsan skandal...Çıplak fotoğrafları ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika...Ülkeyi sarsan skandal...Çıplak fotoğrafları ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 10:18

Son dakika haberleri...Dünyanın en tartışmalı lideri, Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn ülkesi koronavirüs salgınıyla boğuşurken yaptıklarıyla gündeme oturmuştu. Kral aylarca ortadan kaybolup ülkesini sahipsiz bıraktıktan sonra aniden ortaya çıkmış, ülkede monarşi karşıtı gösteriler zirveye çıkmıştı. Kralı Maha'yla ilgili şoke eden son dakika gelişmesi ise hem ülkede hem de dünyada gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Kralı’nın metresinin düşmanları, ülkedeki monarşi karşıtı aktivistlere binlerce cinsel içerikli fotoğraf gönderdi!

Haberin Devamı

İngiliz basınında çıkan habere göre Kral, Maha Vajiralongkorn'un metresi Sineenat Wongvajirapakdi'nin 2012 ve 2014 yılları arasında çekilmiş binlerce çıplak fotoğrafı ‘düşmanlarına’ gönderildi.

The Times gazetesinin haberine göre, Sineenat'ın kendisi tarafından çekildiği düşünülen fotoğraflar, Tayland monarşisi hakkında eleştirel makaleler yazan İngiliz gazeteci Andrew MacGregor Marshall'a gönderildi.

Haberde, fotoğrafların ülkede karşı karşıya kaldığı baskılardan dolayı Japonya’ya kaçmak zorunda kalan akademisyen aktivist Pavin Chachavalpongpun’a da gönderildiği ifade edildi.

Son dakika...Ülkeyi sarsan skandal...Çıplak fotoğrafları ortaya çıktı


İngiliz gazeteci ortaya çıkan skandal fotoğraflarla ilgili Facebook’ta 'Resimlerin çoğu kendi çektiği fotoğraflar ve çok açık fotoğraflar. Bu fotoğrafları Krala göndermek için kendi çekmiş gibi görünüyor.’ Diye yazdı.

Haberin Devamı

Koi Wongvajirapakdi olarak da bilinen Bayan Sineenat, geçen temmuz ayında kralın 67. doğum günü münasebetiyle kraliyet eşi unvanı almıştı.

 BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAKMADAN GEÇME!