Son başvuru bugün

Güncelleme Tarihi:

Son başvuru bugün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2009 00:00

Avustralyalı turizmciler 6 ayda 150 bin dolar ücretle cennet adaya "bekçi" arıyordu. Rüya işe son başvuru bugün. Bekçilik işine en çok Türkiye'den başvuru yapıldığı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İŞTE BEKÇİLİK YAPILACAK ADA

Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre şu ana kadar Hamilton adasında bekçi olmak için 200 ülkeden 18 bin kişi iş başvurusu yaptı. 18 bin kişi arasında uygun görülen 11 kişi Hamilton adasına iş görüşmesine çağrılacak. Rüya işe ise sadece bir kişi sahip olabilecek.

İNGİLİZCE ŞART KOŞULUYOR

Hamilton adasında çalışmaya talip olacak kişide, başta yüzme bilmek olmak üzere şnorkel ve tüple dalış ve diğer su sporlarını yapabilme özelliği aranıyor. İngilizce bilmek ve iyi iletişim kurabilme özelliği de "dünyanın bu en iyi işi" için bir gereklilik.

BALİNALARI GÖZLEYECEK

Adayın, işi alabilmek için "maceracı ruhlu" olması ve "yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini" de göstermesi gerekiyor. İşi alan kişi, Büyük Mercan Resifi'nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet günlüğü hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gözleyecek ve kendisine de çok fazla boş zaman kalacak.

Haberin Devamı

Queensland sahili açıklarındaki Whitsunday Adalarının "mücevheri" tabir edilen 5 bin nüfuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira ödemeden yaşayacak bekçinin, uçak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 22 ŞUBAT

18 ülkede verilen ilana başvurular 22 Şubat'ta sona eriyor. Bunlar arasından uygun bulunan 11 kişi adaya giderek burada ada bekçiliğine hak kazanmak için diğer adaylarla yarışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!