Şirket içi aşk istifa ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Şirket içi aşk istifa ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2021 07:00

Eşi Melinda Gates’ten boşanacağını açıklayan Bill Gates’in, 2000 yılında bir Microsoft çalışanıyla beraber olduğu öne sürüldü. Gates’in geçtiğimiz yıl şirketin yönetim kurulundan çekilmesine gerekçe olarak da bu ilişki gösterildi.

Haberin Devamı

Dünya’nın en zengin kişilerinden Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in özel hayatı gündemden düşmüyor. Amerikan Wall Street Journal’ın haberine göre Bill Gates’in 20 yıl önce bir kadın çalışanıyla ilişkisi vardı ve söz konusu yasak aşkıyla ilgili şirkette inceleme başlatılması üzerine ünlü milyarder, geçen yıl yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Habere göre, Bill Gates’in ilişki yaşadığı iddia edilen kadın, tüm dünyada ünlü isimlerin gerçekleştirdiği taciz ve tecavüzleri ifşa eden ‘Me too’ (Ben de) hareketinden esinlenerek Melinda Gates’in okuması ricasıyla şirkete bir mektup yolladı.

Şirket içi aşk istifa ettirdi

İNCELEME BAŞLATILDI

Haberin Devamı

Şirket de bağımsız bir hukuk şirketi aracılığıyla konuyla ilgili inceleme başlattı. İddiaya göre, Bill Gates ile Microsoft’ta mühendis olarak görev yapan kadın çalışanı arasındaki ilişki yıllarca devam etti. Bill Gates de inceleme başlatılınca yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Sözcüsü, Bill Gates’in kararının mevzu bahis ilişki ile alakalı olmadığını duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!