Sığınakta konser

Güncelleme Tarihi:

Sığınakta konser
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2022 07:00

İrlandalı rock grubu U2’nun solisti Bono, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de binlerce kişinin haftalarca sığınak olarak kullandığı metro istasyonunda 40 dakikalık konser verdi.

Haberin Devamı

U2 grubunun solisti Bono (61) ve gitaristi The Edge (60), Kiev’deki bir metro istasyonunda sevilen şarkılarını seslendirdi. Ukrayna’ya Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin davetiyle gelen U2 ekibine, Ukraynalı müzik grubu “Antytila” üyeleri de eşlik etti. Savaş başlayınca orduya katılan Antytila solisti Taras Topolia (34) ve grubun diğer üyeleri askeri kamuflajları ile şarkı söyledi.

‘HERKES İÇİN SAVAŞIYORSUNUZ’

Küçük bir kalabalığa seslenen grup, konser sırasında “barış” için dua etti. Ukrayna’nın özgürlük mücadelesini öven Bono, “Ukrayna’daki insanlar sadece kendi özgürlükleri için savaşmıyor. Özgürlüğü seven herkes için savaşıyorsunuz” dedi. Bono, istasyonda kendisini dinleyenlere hitaben, “Hayatlarınızı alabilirler ama onurlarınızı asla” ifadelerini de kullandı. 22 Grammy ödüllü grup, mini konserlerinde “Stand By Me”, “With or Without You”, “Sleep Like A Baby Tonight” gibi hit şarkılarını seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!