Prensten dansözlere gaf

Güncelleme Tarihi:

Prensten dansözlere gaf
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2008 01:58

Kraliçe Elizabeth’in eşi ve Edinburg Dükü Prens Philip’in devirdiği çamların listesi kabarıyor. Kraliçe ve Prens Philip’in İngiltere’nin batısında yer alan Galler’i ziyaret ettiği sırada bir grup oryantal dansöz kadınla giriştiği sohbet, Prens’in yeni bir gafı olarak tarih sayfalarındaki yerini aldı.

Hepsi de Galli olan, Süheyla Dans Grubu üyesi üç dansöz kadından birine Prens Philip, "Doğulu kadınların bütün gün oturup şeker yediklerini sanırdım" dedi. "Biz onu da yapıyoruz" karşılığını veren kadına Philip, "Belli oluyor" demesi, şaşkınlıkla karşılandı.

Dansözlerden Bev Richards, Prens Philip ile yaptıkları sohbetle ilgili şunları söyledi:

"Söyledikleri hakaret değildi. Öyle konuşması iyi oldu. Çok açık sözlü biri. Doğrusu Kraliyet Ailesi’nin bir üyesi tarafından hakarete uğramak, çok da kötü birşey değil. Torunlarımıza anlatacağımız birşey çıktı. Oryantal dansöz olarak bu lafları daha önce de işittik. Biraz toplucayız ama kesinlikle doğulu albenimiz var."

Prens Philip, daha önce de gaf yapmıştı. Yıllar önce Philip, "Britanyalı kadınlar yemek pişiremez!" demiş ve gaf defterini açmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!