Prenses Charlotte gelecekte böyle mi görünecek?

Güncelleme Tarihi:

Prenses Charlotte gelecekte böyle mi görünecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 12:08

ABD’li bilgisayar uzmanları, yıllar önce kaybolmuş çocukların şu anki görünümlerinin tahmin edilmesi için kullanılan bir dizi bilgisayar programının yardımıyla İngiltere’nin yeni prensesi Charlotte’ın 18 yaşına geldiğinde nasıl görüneceğini tahmin etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Programa, bu ayın başında dünyaya gelen prensesin annesi Kate Middleton, babası Prens William'ın yanı sıra büyükanne ve dedelerinin gençlik yıllarına ait fotoğraflarını da yükleyen uzmanlar, Prenses Charlotte’un gelecekte annesi Kate Middleton ve babaannesi Prenses Diana’ya benzeyen, uzun boylu, atletik ve güzel bir genç kız olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Prenses Charlotte gelecekte böyle mi görünecek
İŞTE DÜNYANIN BEKLEDİĞİ BEBEK

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan PhoJo araştırma ekibinden uzmanlar, Prenses Charlotte’ın aynı annesi gibi kalın bir alt dudak ve ince bir üst dudağa, yuvarlak bir yüze ve belirgin yanaklara sahip olacağına inandıklarını belirtti.

Küçük prensesin hem annesinin hem de babasının ailesinde gamzelerin yaygın olduğunu belirten uzmanlar, büyük olasılıkla Charlotte’ın da gamzeli bir yüze sahip olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Uzmanlar Prenses Charlotte’ın çocukluk yıllarında saçlarının açık renk olacağını ancak zamanla saç renginin koyulaşacağını ve yetişkinliğe ulaştığında aynı annesi gibi kahverengi saçlı bir kadın olacağını tahmin ettiklerini de dile getirdi.

Uzmanların yayınladığı ve Prenses Charlotte’ın 18 yaşındaki halini gösteren eskiz sosyal medyada büyük ilgi çekti. Birçok kişi eskizi oldukça gerçekçi bulduklarını ve fotoğraftaki genç kadının hem Kate Middleton’a hem de Kraliyet ailesinin diğer kadınlarının gençliklerine oldukça benzediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!