'Prens Harry ülkesi için utanç kaynağı'

Güncelleme Tarihi:

Prens Harry ülkesi için utanç kaynağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2007 09:42

İngiliz The Sun gazetesinin kraliyet foto muhabiri Arthur Edwards, sık sık sarhoşken ya da paparazzilerle kavga ederken görüntülenen Prens Harry'nin ülkesi için artık bir utanç kaynağı olmaya başladığını söyledi.

Haberin Devamı

Tahtın üçüncü sıradaki varisi Harry'nin "harika bir genç adam" olduğunu belirten Edwards, ancak "çok daha dikkatli ve özenli yaşaması gerektiğini" kaydetti.

Geçen hafta Harry'nin bir gece kulübü çıkışında bir paparazziyle itişip kakışmasını eleştiren Edwards, genç prensin bu davranışından dolayı yargılanması gerektiğini savundu.

"O artık 18 yaşında bir delikanlı değil, 22 yaşında genç bir erkek, davranışlarının sorumluluğunu almalı" diyen Arthur Edwards, "Prens Harry bu gece kulüplerine gittiğinde etrafında paparazzilerin olacağını biliyor. Bu durum gece hayatının bir parçası. Annesi Prenses Diana da bunu çok iyi bilirdi" dedi.

1977 yılından bu yana Sun gazetesinin kraliyet foto muhabiri olarak çalışan Edwards, "Kraliyet ailesinin saygın ve onurlu tutumunu hep takdir ettim. Onlar en karanlık ve mutsuz günlerinde bile karşılarındakinin gözlerine gururla bakmayı bilirler. İçleri kan ağlar ama bunu belli etmezler. Prens Harry'nin, ailesinden bu dersi alması gerek" diye konuştu.

Haberin Devamı

Prens Harry, Kraliyet Silahlı Kuvvetlerinin bir üyesi olarak, gelecek günlerde mensubu bulunduğu "Blues and Royals" birliğiyle Irak'ta görev yapmaya başlayacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!