Prens Harry, annesinin ölümünü 'gizemli' görüyor

Güncelleme Tarihi:

Prens Harry, annesinin ölümünü gizemli görüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2007 09:56

İngiltere tahtının varislerinden Prens Harry, trafik kazasında kaybettiği annesi Prenses Diana'nın ölümü hakkındaki gerçeği kimsenin bilemeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

ABD'de yayınlanan NBC kanalına demeç veren Prens Harry, annesinin ölümüyle ilgili olarak tünelde olanların hiçbir zaman bilinemeyeceğini, insanların bu olayla ilgili düşüncelerinin süreceğini kaydetti.

Prens William'ın da katıldığı ve geçen ay yapıldığı belirtilen röportajda, Prenses Diana'nın ölümünün üzerlerindeki etkisi konusunda Prensler, annelerinin ölümünden beri zamanın çok yavaş aktığını, Diana'yı ve ölümünü düşünmeden bir gün bile geçmediğini söylediler.

Röportajda, “prens olmasalar ne olurlardı” sorusuna da Prens William, küçükken polis olmak istediği şakasının ardından, Birleşmiş Milletler ya da benzer bir kuruluş adına çalışmak üzere helikopterle uçmanın hoşuna gideceğini açıkladı. William, Harry'nin ise bilgisayar oyunlarıyla oynayıp bira içeceğini belirttii. Ancak, Prens Harry'nin bu soruya cevabı, insani yardım faaliyetlerinde bulunmak ve safari rehberi gibi çalışmak üzere Afrika'da yaşamaktan hoşlanacağı şeklinde oldu.

Haberin Devamı

Prens Harry ve William, annelerinin 46. doğum günü için 1 Temmuzda bir anma konseri organize ettiler. Konserde Elton John, Duran Duran, Bryan Ferry, Kanye West, Rod Stewart, P. Diddy gibi ünlü kişi ve grupların sahne alması bekleniyor.

Prenses Diana ile Dodi El Fayed, 31 Ağustos 1997'de Paris'te geçirdikleri bir trafik kazasında yaşamlarını yitirmişlerdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!