Pembe düğün

Güncelleme Tarihi:

Pembe düğün
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2007 00:00

İngiliz model Liz Hurley hafta sonu İskoçya’da Sudeley Kalesi’nde yapılan muhteşem düğünle Hintli sevgili Arun Nayar ile dünya evine girdi. Düğünün ikinci ayağının yapılacağı Bombay’daki partide kadınlar pembe sari, erkekler ise altın renkli tunik giyecek.

DÜĞÜNDEN bir gün önce iki şahitin önünde nikahları kıyılan Liz Hurley (41) ve Arun Nayar (42), dün festivali andıran bir düğünle evliliklerini kutladılar.

Elton John, David Furnish, David-Victoria Beckham, süpermodel Elle Macpherson, Donatelli Versace gibi tanınmış isimlerin katıldığı düğün sıkı bir güvenlik çemberi altında yapıldı.

Sudeley Kalesi’nin bulunduğu İskoçya’nın Winchombe köyü ise adeta bir bayram havası yaşadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren lokal dükkanlarda çifte tebrik mesajları gösteren pankartlar ve çiçekler asıldı. Hurley, Hugh Grant ile 13 yıllık birlikteliğinin ardından Steve Bing’den Damian (4) adını verdiği bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Düğünde Damian, annesi ve müstakbel üvey babasının yüzüklerini taşıdı. 12 kişilik bir ordu tarafından düğüne hazırlanan Hurley, Versace imzalı bir gelinlik giydi.

Fotoğraflarının yayın hakları Hello dergisine 1.5 milyon Sterlin’e satıldığı söylenen düğünün ikinci ayağı işadamı Nayar’ın memleketi Hindistan’da yapılacak. Mumbai Hilton’da yapılacak törende kadınlar, Hintli kadınlara özgü pembe sari, erkekler altın rengi tunik giyecek. Nayar çifti ile birlikte Hugh Grant da, Mumbai’ye gidiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!